MODINT Branchepolis bestaat 30 jaar!

De samenwerking tussen Allianz Trade en MODINT Credit & Finance bestaat in november 30 jaar! En dat vieren we! Vier jij dat met ons mee?

Vanwege dit heuglijke jubileum hebben Allianz Trade en MODINT Credit & Finance een uniek aanbod voor bedrijven om zich te wapenen tegen debiteurenrisico’s.

Historie MODINT Branchepolis
In 1993 startte NTKC, één van de brancheorganisaties die in 2000 opgegaan is in Modint Ondernemersorganisatie, de samenwerking met de kredietverzekeraar die tegenwoordig Allianz Trade heet. Het later geheten MODINT Credit & Finance had hierbij een actieve rol vanwege de unieke en uitgebreide informatie in de kleding en textiel. Aan de voorkant is MODINT Credit & Finance in staat om de beste limieten te verstrekken, aan de achterkant worden verzekerde bedrijven beschermd door de unieke incasso-dienstverlening van MODINT Credit & Finance.

MODINT Branchepolis: een zeer succesvol en beproefd concept
Vele bedrijven genieten van deze tailor made kredietverzekeringsoplossing. Met de MODINT Branchepolis zijn Allianz Trade en MODINT Credit & Finance samen marktleider in fashion, schoenen, interieur en textiel en worden meer dan 300 bedrijven verzekerd. Met de unieke database van MODINT Credit & Finance, met meer dan 250.000 bedrijven en actuele betalingservaring, in combinatie met branche expertise, netwerk, kennis en ervaring hebben we een nauwkeurig beeld van de financiële gezondheid van bedrijven. Vermenigvuldig dat met de knowhow en kracht van Allianz Trade als grootste verzekeraar van de wereld en je hebt daarmee de best mogelijke oplossing voor de kleding-, textiel-, schoenen- en interieurbranche.

Internationaal
Vanwege het grote succes van de MODINT Branchepolis in Nederland, hebben Allianz Trade en MODINT Credit & Finance de samenwerking uitgebreid naar België en Duitsland. In België is er een samenwerking met Creamoda en bestaat de CreaModint Polis. In Duitsland genieten bedrijven van de samenwerking tussen Allianz Trade en MODINT Credit & Finance met de ‘Spezialpolice für Schuhe und Bekleidung’.

JUBILEUM AANBOD

Bedrijven die zich nú gaan kredietverzekeren, krijgen een flinke premiekorting. Over het eerste kwartaal wordt geen premie gerekend. Bovendien wordt een korting gegeven op de limietkosten. Neem contact op met MODINT Credit & Finance via +31 88 505 4700 of mail info@modintcredit.com.

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: