Fashion Factuur Factoring

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Wil je meer financiële beweegruimte? Verkoop dan nu je factuur.

Factoring

Heb je werkkapitaal nodig om te investeren? Wil je meer beweegruimte op financieel gebied? Dan is factoring mogelijk dé oplossing. Voor ondernemers in de modebranche is er nu Fashion Factuur Factoring.

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Wat kost het?

Je betaalt een vaste vergoeding voor de verkoop van de factuur, gebaseerd op de betaaltermijn die je hebt afgesproken met jouw klant.

  • Betaaltermijn van 30 dagen: 4 %
  • Betaaltermijn van 60 dagen: 5 %
  • Betaaltermijn van 90 dagen: 6 %

Waar moet je factuur aan voldoen?

Nederlandse facturen kunnen verkocht worden via www.fashionfactuurfactoring.nl. Ook alle productspecificaties zijn hier te vinden.

Wil je meer financiële beweegruimte? Verkoop nu je factuur via factoring.

Heb je vragen? Laat je op maat adviseren door één van onze specialisten! 

Dit betekent dat je aan een bedrijf of overheid factureert en niet aan een particulier.

Dit betekent dat je aan een bedrijf of overheid factureert en niet aan een particulier.

Wij nemen zowel nieuwe – als openstaande facturen over. In dat geval is de betaaltermijn op jouw factuur nog niet verlopen. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we met je mee!
Wij hanteren een minimaal factuurbedrag van €100 (inclusief BTW). Het minimale factuurbedrag is namelijk verlaagd naar € 100, dit was voorheen nog € 1.000. Wegens succes hebben we deze verandering de standaard gemaakt!
Er is dus geen sprake van vooruit facturatie, deelfacturatie, abonnementen, commissies of een tegenvordering. Staan er pallets of fusten op jouw factuur, die na de levering nog teruggestuurd moeten worden? Neem in dat geval contact met ons op.
Heb jij een lening of krediet bij de bank of financiële instelling? Controleer of jouw openstaande facturen zijn verpand. Zo ja? Dan kunnen we jouw factuur helaas niet overnemen. Vergelijk het met een huis, als daar een hypotheek op zit kan je dat ook niet zomaar verkopen. Zo werkt het ook bij facturen en debiteuren. Je kunt een bank of financiële instelling wel vragen om de verpanding op te heffen. Sommige banken zijn hier heel meegaand in. Bel ons! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Debiteurenbeheer

Wij gaan zorgvuldig en professioneel om met de afwikkeling van jouw facturen. Wanneer je een factuur aan ons verkoopt nemen wij contact op met jouw klant of opdrachtgever. Ook dit doen we met goed fatsoen. Wij vragen jou eerst om ons goed te introduceren bij jouw klant. Zo zorgen we er samen voor dat de relatie tussen jou en jouw klant zo sterk mogelijk blijft.

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over:

    Bel me terug