Al je juridische zaken geregeld met MODINT Credit & Finance

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op. 

Hulp bij jouw juridische zaken? Schakel MODINT Credit en Finance in. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kredietverzekering

Als ondernemer moet je thuis zijn op veel verschillende markten. Daarbij loop je soms tegen problemen aan. Zeker als je ook nog internationaal zaken doet. Een afnemer die niet betaalt of zelfs failliet gaat, onduidelijkheid over prijsafspraken of logistieke problemen zijn zomaar een paar voorbeelden van zaken waar het mis kan gaan. Dan is het handig om te weten bij wie je terecht kunt voor deskundig advies en begeleiding.

Waarom juridisch advies

Voorkomen is beter dan genezen vinden wij. Daar zetten we op in bij het opstellen van onze handelsvoorwaarden en -bepalingen. Toch gaat het af en toe mis en ontstaan er conflicten of juridische vragen. Bovendien is de wereld de laatste jaren flink veranderd.  Daar waar we voorheen blind konden varen op het ‘normale’ seizoenspatroon, logistieke trajecten en ‘gewone’ handel, worden we nu geconfronteerd met o.a. logistieke problemen, prijsstijgingen en bijzondere omstandigheden. Allemaal redenen om te vertrouwen op de diensten en service van MODINT Credit & Finance.

Welke juridische diensten levert MODINT Credit & Finance?

MODINT Credit & Finance biedt hulp bij:

 • het opstellen van algemene verkoopsvoorwaarden
 • het opstellen van een buying & production agreement
 • toetsing van voorwaarden
 • het opnemen van bepalingen over annuleringen, kwaliteitsgeschillen en garantie
 • eigendomsvoorbehoud
 • situaties van overmacht
 • verandering in kredietwaardigheid
 • begeleiding bij een juridisch geschil, zowel in de minnelijke als de gerechtelijke fase
 • begeleiding bij faillissement,  Surseance,  Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen, of vormen van insolventie in het buitenland
 • reclameringsmogelijkheden (betwistingen)
 • hoe je het beste een klacht kunt indienen

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Waarom MODINT Credit & Finance voor jouw juridische zaken?

Wij weten als geen ander hoe gecompliceerd het juridische aspect van handel kan zijn. Door onze jarenlange ervaring in mode, sport, schoenen, interieur en textiel weten we waar we over praten. Je kunt dus rekenen op alle kennis en ervaring die onze medewerkers in huis hebben.

De klant staat centraal bij ons en we leveren juridische hulp op maat, want elk juridische vraag vereist zijn eigen aanpak. Ook wanneer je bijvoorbeeld branchevoorwaarden gebruikt, maar daar op bepaalde punten vanaf wilt wijken, kunnen we je verder helpen.

MODINT Credit & Finance verzorgt het complete, financiële plaatje en biedt een totaalconcept aan incasso, debiteurenbeheer, credit checks, kredietverzekering en financiering. Al je zaken geregeld via 1 partij. Dat werkt wel zo efficiënt.

 

De juridische diensten van MODINT Credit & Finance

Bel me terug

  Offerte aanvraag

   U wilt informatie over: