Nieuwsbrieven archief

Benieuwd naar onze laatste nieuwsberichten. Lees ze hier.

Hulp bij jouw financiën? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nieuwsbrievenarchief

Nieuwsbrief #2 | April 2024

Hierin vooral aandacht voor faillissementsontwikkeling en omzet en de Wet kwaliteit incassodienstverlening (Wki). Verder artikelen over de samenwerking met Turkse brancheorganisatie TGSD en de nieuwe creditmanagement software en aandacht voor komende  evenementen.

Nieuwsbrief #1 | Februari 2024

In deze nieuwsbrief de volgende artikelen: “Modebeurzen”, “Consumenten vinden voor het eerst in twee jaar vaker de weg naar modezaken ”, “Aantal faillissementen in 2023 flink gestegen”, “Aantal faillissementen in Vlaanderen steeg naar recordhoogte in 2023″, “Risico’s en kansen in 2024 voor groothandel“, “Duizenden ondernemers in winkelstraat stoppen om schulden te voorkomen”, “WHOA beschermt grote bedrijven, maar MKB blijft achter bij schuldenaanpak en “Fraudeverzekering”.

Nieuwsbrief #6 | December 2023

In deze laatste nieuwsbrief van 2023 aandacht voor de de jubileumactie in het kader van 30 jarige samenwerking met Allianz Trade, het innen van vorderingen en een kerstwens.

Nieuwsbrief #5 | December 2023

Hierin vooral aandacht voor de 30-jarige samenwerking van MODINT Credit & Finance met Allianz Trade (én de Branchepolis). Daarnaast verslagen van de bijeenkomst over de WHOA en de workshop kredietverzekeren.

Nieuwsbrief #4 | Oktober 2023

In deze nieuwsbrief de volgende artikelen: “Stijging Nederlandse faillissementen in 2023 blijft aanhouden”, “Eén op drie bedrijven is strenger geworden op selecteren kredietwaardigheid bij klanten”, “Belgische mode belangrijker dan ooit in de modewinkel”, “Detailhandel verkocht minder, maar zette meer om in het tweede kwartaal”, “Ontbijtsessie: Risk appetite voor zakendoen in Duitslanden ” Schoon je debiteurensaldo op voor het einde van het jaar”.

Daarnaast aandacht voor de bijeenkomsten over WHOA, en de workshop kredietverzekeren op 14 november én aandacht voor het jubileum aanbod in het kader van de 30 jarige samenwerking tussen Allianz Trade en MODINT Credit & Finance in november.

Nieuwsbrief #3 | Juli 2023

Hierin staan de volgende artikelen: ” Zorg voor een clean sheet in je debiteurenportefeuille”, “Faillissement in de mode?”, “Seminar Exportmarkt Duitsland”, “Aantal faillissementen versnelt +52% in Nederland in 2023”, “Zorg voor zekerheid, verzeker je debiteurenrisico’s”, “Succesvolle Circular Textile Days”, “Advies over werkkapitaal financiering” en “Best of Bangladesh in Europe
4 en 5 september a.s. Westergasfabriek”. Daarnaast een overzicht met op welke beurzen we aanwezig zullen zijn.

Nieuwsbrief #2 | April 2023

In deze nieuwsbrief: “Circulair textile also includes preventing financial waste”, “Handelsmissie Circular Textile naar Turkije”, “Nederlandse faillissementen stijgen met 79% in 2023”, “Op tijd incasso?”, “Leveringen te laat ontvangen?”, “Advies over werkkapitaal financiering”. 

Nieuwsflash #1 | Januari 2023

In deze engelstalige nieuwsflash meer over de fashion trade shows in het eerste kwartaal van 2023.

Nieuwsflash #5 | December 2022

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2022. 

Nieuwsflash #4 | November 2022

In deze nieuwsflash o.a. meer over Fashion Factuur Factoring, een samenwerkingsproduct tussen MODINT Credit & Finance en Voldaan. 

Nieuwsbrief #3 | Oktober 2022

In deze herfstnieuwsbrief de volgende artikelen: ‘Wees tijdig met uw debiteurenrisico’s, incassomaatregelen en debiteurenbeheer’, ‘Supply chain finance’, ‘Dekking kredietverzekering’, ‘Fraudeverzekering’, ‘Te late levering’ en ‘Extra handen nodig?’ Daarnaast meer over evenementen in oktober en november.

Nieuwsbrief #2 | Juli 2022

Lees in deze nieuwsbrief meer over de toenemende verwachting aan faillissementen en betalingsachterstanden, meer over onze nieuwste diensten (o.a. juridisch spreekuur) en op welke modebeurzen we deze zomer/dit najaar staan.

Nieuwsbrief #1 | Maart 2022

Duitsland special, met onder andere:
* Duits-Nederlandse handel bereikte in 2021 een recordbedrag
* Let op Insolvenzanfechtung bij zakendoen met Duitsland
* Vergroot je kansen in Duitsland tijdens de Munich Creative Business Week 14-22 mei 2022
* Thema-event Textiel en Duurzaamheid bij ALSCO met DNHK
* Duitslanddag op 11 oktober 2022
* Training telefonische incasso Duitsland

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: