Nieuwsbrieven archief

Benieuwd naar onze laatste nieuwsberichten. Lees ze hier.

Hulp bij jouw financiën? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nieuwsbrievenarchief

Nieuwsflash #5 | December 2022

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2022. 

Nieuwsflash #4 | November 2022

In deze nieuwsflash o.a. meer over Fashion Factuur Factoring, een samenwerkingsproduct tussen MODINT Credit & Finance en Voldaan. 

Nieuwsbrief #3 | Oktober 2022

In deze herfstnieuwsbrief de volgende artikelen: ‘Wees tijdig met uw debiteurenrisico’s, incassomaatregelen en debiteurenbeheer’, ‘Supply chain finance’, ‘Dekking kredietverzekering’, ‘Fraudeverzekering’, ‘Te late levering’ en ‘Extra handen nodig?’ Daarnaast meer over evenementen in oktober en november.

Nieuwsbrief #2 | Juli 2022

Lees in deze nieuwsbrief meer over de toenemende verwachting aan faillissementen en betalingsachterstanden, meer over onze nieuwste diensten (o.a. juridisch spreekuur) en op welke modebeurzen we deze zomer/dit najaar staan.

Nieuwsbrief #1 | Maart 2022

Duitsland special, met onder andere:
* Duits-Nederlandse handel bereikte in 2021 een recordbedrag
* Let op Insolvenzanfechtung bij zakendoen met Duitsland
* Vergroot je kansen in Duitsland tijdens de Munich Creative Business Week 14-22 mei 2022
* Thema-event Textiel en Duurzaamheid bij ALSCO met DNHK
* Duitslanddag op 11 oktober 2022
* Training telefonische incasso Duitsland

Nieuwsbrief #8 | December 2021

In deze laatste nieuwsbrief van 2021  artikelen over ‘verwachte groei in faillissementen’, ‘kans op industriële recessie in Duitsland’, ‘het belang van goede algemene- en inkoopvoorwaarden en afleverbewijzen’. Daarnaast aandacht voor onze vernieuwde website en de nieuwe incassotarieven. 

Nieuwsbrief #7 | Oktober 2021

In deze nieuwsbrief meer over onze dienst ‘invoice handling’ en de training ‘telefonische incasso Duitsland’. Daarnaast ‘valutakosten besparen met iBanFirst’, ‘verjaring van vorderingen in Duitsland uit 2018’, ‘aanpassing limietaanvraag en verlengingskosten’,  ‘nieuwe staffel voor griffierecht op komst’ en aandacht voor de workshopkrediet verzekeren.

Nieuwsbrief #6 | Juli 2021

Nieuwsbrief 6 is opgemaakt in onze nieuwe huisstijlkleuren, conform brancheorganisatie MODINT. Onderwerpen zijn: ‘aflopen staatsgarantie’ en ‘insolvenzanfechtung’. Met artikelen over grondstofprijzen en transportkosten en werkkapitaalfinancering.

Nieuwsbrief #5 | Mei 2021

Nieuwsbrief 5 is een upgrade update met o.a. meer over de update van ons debiteurenbeheerpakket. Met onze vernieuwde kredietinformatie database controleer je binnen een handomdraai het krediet van je prospects en klanten. Een slimme manier om je zakelijke kansen te vergroten door je risico’s te beperken.

Nieuwsbrief #4 | April 2021

Duitsland blijft één van onze belangrijkste handelspartners in de EU. Daarom ditmaal een nieuwsbrief vanuit onze Duitse vestiging met een update over de betalingsrisico’s.

Nieuwsbrief #3 | Maart 2021

Dit is een financieringsspecial met daarin ‘vormen van werkkapitaal financiering’, ‘is factoring geschikt voor jouw bedrijf?’ en info over kredietverzekeringen en credit checks.

Nieuwsbrief #2 | Januari 2021

Dit is ook weer een Covid-19 update met o.a. ‘hoe ga ik om met betalingsuitstel en annuleringen?’, ‘in de knoei met leveringstermijnen’ en ‘miljarden extra voor nieuw steunpakket’.

Nieuwsbrief #1 | Januari 2021

Dit is een Covid-19 update met actualiteiten en de stand van zaken over garantie van de staat mbt kredietverzekeringen.

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: