Over MODINT Credit & Finance

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Hulp bij jouw financiën? Schakel MODINT Credit en Finance in. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over ons

Hulp nodig bij incasso of debiteurenbeheer? Wil je advies over kredietverzekeringen of wil je meer weten over factoring? MODINT Credit & Finance is de ideale partner voor jou. Wij zijn een creditmanagement bedrijf met jarenlange ervaring in de mode- en textielbranche. Wij bieden specifieke toepassingen en integrale oplossingen voor jouw creditmanagement.

De geschiedenis van MODINT Credit & Finance

MODINT Credit & Finance is in 2015 opgericht na een afsplitsing van de creditmanagementtak uit MODINT, de gelijknamige brancheorganisatie voor mode, textiel, tapijt, interieur en bedrijfskleding. We hebben nog altijd een nauwe samenwerking met deze brancheorganisatie. Leden van MODINT hebben bijvoorbeeld korting bij MODINT Credit & Finance, als onderdeel van het member benefit programma.

Een internationaal karakter

Vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem en onze tweede vestiging in Duitsland staat het team voor MODINT Credit & Finance klaar om jou te helpen met al je financiële vraagstukken. Naast hulp bij kredietverzekeringen, debiteurenbeheer en incasso bieden wij advies en begeleiding bij faillissementen en juridische zaken.

MODINT Credit & Finance heeft een sterk internationaal karakter. Wij zijn actief voor organisaties in fashion, sport, schoenen, beauty, textiel en home & living en hebben meer dan 600 klanten verspreid over o.a. Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Denemarken. Communiceren in meerdere talen is daarbij voor ons geen enkel probleem.

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Persoonlijke benadering, nauwe contacten

MODINT Credit & Finance staat garant voor korte lijntjes en nauwe contacten. We houden je graag op de hoogte van alles dat we doen voor jouw organisatie. Bovendien vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk voor de beste resultaten. Jouw eigen creditmanager is je vaste aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Die korte lijntjes zijn er niet alleen naar jou als ondernemer toe. We hebben ook nauw contact met Euler Hermes, CRDT en Xolv: partners, die ons helpen snel te schakelen en jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

Ontzorgen: dat is ons voornaamste doel. Met service- en performancegericht creditmanagement werkt MODINT Credit & Finance effectief en grondig. Bij ons klop je aan voor debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekeringen, credit checks, financiering en juridisch advies.

Bij MODINT Credit & Finance geloven we in preventief en effectief creditmanagement, nog voor juridische stappen nodig zijn. Wij gebruiken onze expertise om tot een goed resultaat te komen. Dat is waarom veel ondernemers kiezen voor MODINT Credit & Finance.

Branches en strategische partners

Bel me terug

    Offerte aanvraag

      U wilt informatie over: