Risico afdekken met een kredietverzekering van MODINT Credit & Finance

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op. 

Wil je meer zekerheid bij handelsrisico’s? Wij kunnen je helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kredietverzekering

Als een debiteur niet betaalt is dat funest voor je bedrijf. Met een kredietverzekering kun je dat risico afdekken. Blijven betalingen uit? Dan gaat MODINT Credit & Finance er achteraan. Zo krijg je toch jouw geld, maar verstoor je de relatie met de klant niet. Wij bieden verschillende soorten kredietverzekeringen, voor elk betaalrisico en elk type onderneming.

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering dekt het risico van niet betalende klanten. Wie onderneemt, loopt het risico dat een klant niet betaalt. Dit kan komen door bv betalingsproblemen, een faillissement of surseance van betaling.

Je wil de schade van zo’n onbetaalde factuur natuurlijk gedekt zien, want het is niet de bedoeling dat jouw zaak hierdoor indirect in gevaar komt. Dat is precies waarvoor onze verzekeringen dienen.

Sluit je kredietverzekering af bij MODINT Credit & Finance en je krijgt gegarandeerd toch je geld. De klantrelatie blijft bovendien behouden. Naast uitkering van onbetaalde facturen zijn ook kredietinformatie en incasso onderdeel van een kredietverzekering

Waarom je een kredietverzekering nodig hebt

Sommige ondernemers denken geen kredietverzekering nodig te hebben. En dat is jammer, want jaarlijks schrijven bedrijven gemiddeld 2,5% af doordat klanten niet betalen. Dit kan oplopen tot flinke bedragen in de mode- en textielbranche. Een goede kredietverzekering van MODINT Credit & Finance biedt dan dé uitkomst. De voordelen zijn bovendien veelvuldig.

Zware concurrentie, seizoensvervanging en kritische klanten brengen financiële risico’s met zich mee. Met een kredietverzekering heb je zekerheid omtrent omzetverlies en dat geeft rust. Door een kredietverzekering af te sluiten, nemen bovendien de financieringsmogelijkheden toe. Dit komt simpelweg doordat financiële risico’s beperkt worden.

Je kunt zo ongeveer elk handels- en betaalrisico afdekken met een goede kredietverzekering. MODINT Credit & Finance biedt verschillende soorten kredietverzekeringen, ook buiten de modebranche. Je hele omzet is verzekerd wanneer je voor de meest ruime kredietverzekering kiest.

Een kredietverzekering zorgt bovendien voor verkorting van de openstaande postenlijst. Daarmee verhoog je jouw werkkapitaal en kun je dus vrijer ondernemen. Dat betekent ook meer zekerheid en dus meer ruimte om risico’s te kunnen nemen.

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Je kredietverzekering regelen via MODINT Credit & Finance

Bij MODINT Credit & Finance hebben we ruim 75 jaar ervaring in de mode- en textielbranche. We kennen jouw vakgebied dus als geen ander. Daarom weten we ook als de beste welke risico’s jij loopt. Voor elk soort bedrijf binnen de branche hebben we daarom een passende verzekering.

Maar ook ondernemers buiten de mode- en textielbranche kunnen goed terecht bij MODINT Credit & Finance. Wij gaan voor een persoonlijke benadering. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt voor al je vragen. Wij houden van korte lijntjes.

MODINT Credit & Finance is bovendien een internationaal bedrijf en levert diensten door heel Europa. Die internationale insteek maakt dat wij niet alleen goed kunnen communiceren in de taal van jouw klant. We weten ook welke risico’s er komen kijken bij internationaal ondernemen. Bij MODINT Credit & Finance ben je altijd goed verzekerd voor al je betaal- en handelsrisico’s.

Verschillende soorten kredietverzekeringen via MODINT Credit & Finance

MODINT Branche-polis

maatwerk oplossing

TAILOR MADE

Uw hele omzet verzekerd Maatwerk clausules mogelijk Online polis beheer
Meer info

MODINT simplicity

eenvoud en uniform

EENVOUD

Uw hele omzet verzekerd Geen limietaanvragen 60% blinde dekking (tot 90%)

Trade4Sure

transactie risico

SINGLE RISK COVER

Eén transactie verzekerd Financiële klantinfo

Cover One

projecten

LONG TERM

Voor meerjarige contracten Gegarandeerde dekking Inclusief fabricagerisico

Interesse in een kredietverzekering? Vraag vandaag nog een offerte op.

Heb je vragen? Laat je op maat adviseren door onze specialisten! 

Bel me terug

    Offerte aanvraag

      U wilt informatie over: