Juridische bijstand nodig? MODINT Credit & Finance bijt zich vast met kennis van zaken

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Hulp bij jouw financiën? Schakel MODINT Credit en Finance in. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kredietverzekering_2

De juristen van MODINT Credit & Finance bieden hulp bij handelscontracten, conflicten en nog veel meer. Zowel nationaal als internationaal. Wij geven advies en wijzen je de weg naar de beste oplossing bij vragen of conflicten met afnemers of handelspartners.

Waarom je juridisch advies nodig kunt hebben? 

Bij conflicten of juridische vragen is het verstandig om deskundig advies in te winnen. Dat is belangrijk om beter te kunnen inschatten wat jouw (juridische) positie is. Bovendien kan een ervaren jurist hoofd- en bijzaken onderscheiden en met je meedenken en advies geven over de beste oplossing.

Welke juridische diensten levert MODINT Credit & Finance?

  • Begeleiding/incasso bij een onbetaalde factuur;
  • Begeleiding bij een juridisch geschil met een afnemer of handelspartner, zowel in de minnelijke als de gerechtelijke fase;
  • Opstellen van diverse contracten;
  • Algemene voorwaarden opstellen of bestaande algemene voorwaarden juridisch controleren;
  • Begeleiding bij faillissementen.

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Hoe gaan we te werk? 

De klant staat centraal bij ons en we leveren juridische hulp op maat, want elk juridische vraag vereist zijn eigen aanpak. Na een eerste intake wordt bekeken welke vervolgstappen er nodig zijn en hoe verder te werk te gaan.

Waarom MODINT Credit & Finance voor jouw juridisch advies?

Bij MODINT Credit & Finance hebben we ruim 75 jaar ervaring in de mode- en textielbranche. We kennen jouw vakgebied dus als geen ander. Daarom weten we ook als de beste welke risico’s jij loopt. 

Wij houden niet van omslachtig gedoe en moeilijk taalgebruik. We bijten ons vast in de materie en gaan voor een persoonlijke benadering. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt voor al je vragen en krijg je deskundig advies van onze eigen jurist.

MODINT Credit & Finance is bovendien een internationaal bedrijf en levert diensten door heel Europa. Die internationale insteek maakt dat wij niet alleen goed kunnen communiceren in de taal van jouw klant. We weten ook welke risico’s er komen kijken bij internationaal ondernemen. Bij MODINT Credit & Finance krijg je altijd goed advies voor al je financiële kwesties.

Wil je meer weten over de juridische bijstand die wij verlenen? Laat je adviseren door onze specialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer weten over onze juridische bijstand? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Heb je vragen? Laat je op maat adviseren door onze specialisten!

Bel me terug

    Offerte aanvraag

      U wilt informatie over: