Klanten over ons

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Hulp bij jouw financiën? Schakel MODINT Credit en Finance in. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klanten over ons

Wij laten klanten graag aan het woord 

“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland, zelfs met juridische bijstand. Sinds dat wij vanaf 2011 met MODINT zijn gaan samenwerken, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk schadedossier en er bestaat een goede communicatie met onze eigen debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen MODINT echt aanbevelen aan alle geïnteresseerden.”

Peter Van de Velde
Accounting Department
Vegotex International

“Sinds vorig jaar ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door Modint uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn echt hun sterke punten. Modint is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”

Laura Salamony – Di Lonardo
Debiteurbeheer
Popov Clothing B.V.

“Het werkte vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van MODINT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de MODINT creditmanager meer dan overtuigd.”

Reinhold Milsch
Managing partner
Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG

“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”

Ralph Rieker
Directeur
Ricosta Schuhfabriken GmbH

“Dankzij u resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. De MODINT creditmanagers hebben niet alleen vorderingen van debiteuren uit Hongarije betaald weten te krijgen, maar ook uit Zuid-Afrika, Bahrein en zelfs India. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”

Gerd Müller-Thomkins
Directeur
Deutsches Mode-Institut DMI GmbH

“Door het member benefit programma van Sportbranchen.dk zijn wij overgestapt op MODINT Credit & Finance. Het resultaat was voor ons een openbaring, het is voor ons echt een positieve ervaring samen te werken met Modint. Onze eerste zaak betrof een onbetaalde factuur aan een Noorse particulier. Op het moment dat wij zaken met hem deden, had hij een shop in Denemarken. Voordat hij vertrok Denemarken, was hij “vergeten” de factuur te betalen voor de goederen die hij indertijd had ontvangen. Het enige wat wij van hem wisten, was zijn naam en slechts zijn toenmalige adres in Denemarken. Deze informatie was het enige ding dat ik stuurde naar MODINT Credit & Finance en twintig dagen later stond het geld op onze rekening, inclusief rente.”

Anna-Marie Poulsen
Økonomi
Sports Pharma A/S

“Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met MODINT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super, en we krijgen alle nodige informatie tijdig. De samenwerking heeft ons ook substantiële tijdsbesparing opgeleverd daar we nu slechts met één bedrijf en één aanspreekpunt contact hebben en de juiste partij in de arm hebben die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van MODINT.”

Lars Sandgaard
Eigenaar
Sandgaard A/S

Bel me terug

    Offerte aanvraag

      U wilt informatie over: