Invoice-handling

Voor alle bedrijven, groot en klein, is het bijhouden van de crediteuren- en debiteurenadministratie een essentieel onderdeel. Wanneer je inkomende en uitgaande facturen nauwkeurig bijhoudt, heb je altijd een exact en compleet overzicht van inkomsten en uitgaven en kun je de verschillende geldstromen goed op elkaar afstemmen. Je kunt uiteraard zelf de grootboekhouding bijhouden, maar je kunt dat ook deels uitbesteden aan MODINT Credit & Finance.

Met de online invoice-handling service van MODINT Credit & Finance nemen wij jouw werk op professionele wijze uit handen. Van e-invoicing tot het afboeken van zowel debiteuren als crediteuren. Met onze service heb je altijd een actueel grootboek en op elk moment een compleet overzicht van de liquiditeit.

Onze services

  • verkoopfacturering: e-invoicing / e-billing;
  • inkoopfacturering: boeken van inkomende facturen;
  • toewijzing van inkomende facturen aan medewerkers;
  • monitoring van terugkoppeling, autorisatie voor betalingen;
  • boeken van inkomende en uitgaande betalingen;
  • versturen van friendly reminders;
  • telefonisch debiteurenbeheer.

 

Wanneer je een factuur ontvangt, moet deze eerst worden geboekt en toegewezen aan een kostenplaats. Daarnaast moet deze factuur ook behandeld worden door iemand binnen je organisatie. MODINT Credit & Finance neemt die zorg, behandeling en monitoring desgewenst van je over en zorgt dat de inkomende nota goed en tijdig behandeld wordt door de juiste persoon binnen je organisatie. Zo blijf je continu up-to-date, optimaliseer je debiteuren- en crediteurenbeheer en kun je met alle ontvangsten ook weer tijdig betalen. Profiteer van onze service en houd nóg meer tijd over voor je klanten.

We manage your accounts payable & receivable.

Bron: Modint Credit & Finance
Foto: Shutterstock

Wil je meer weten over onze invoice handling service?  Je kunt een mail sturen naar info@modintcredit.com of bellen met +31 (0)88 505 4700. 

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: