Wij weten met wie u zaken doet.

U ook?

Doe direct een credit check
Offerte aanvragen

Het begin van succesvol zaken doen

MODINT Credit & Finance beschikt over een unieke en zeer uitgebreide databank met actuele informatie en met name betalingservaring van ruim 200.000 bedrijven in binnen- en buitenland.

Op basis van onze informatie kunt u een juiste inschatting maken van het kredietrisico bij uw afnemers en kunt u een verantwoord distributiebeleid voeren.

Laat ons u informeren

Ken uw klant

Is uw klant goed voor een bepaald kredietbedrag? Wij geven antwoord. Onze credit checks bevatten onder meer klantenidentificatie, betalingservaringen over meerdere seizoenen, eventuele achterstalligheden (frequentie, duur en samenloop) en incasso’s.

In combinatie met jaarcijfers ontstaat kwalitatief goede informatie over de kredietwaardigheid van uw afnemers.

Wereldwijd uw klanten toetsen

Het is belangrijk om regelmatig de financiële situatie van uw klanten te toetsen. Zo blijft u op de hoogte van belangrijke veranderingen. Met deze informatie beheerst u uw risico en kunt u een verantwoord distributiebeleid voeren.

MODINT verschaft informatie over uw afnemers. Wereldwijd.

Klanten over ons

Wij laten klanten graag over ons praten.

“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”
Ralph Rieker, Algemeen directeur, Ricosta Schuhfabriken GmbH
“Het werkte perfect vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van MODINT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de MODINT creditmanager meer dan overtuigd.”
Reinhold Milsch, managing partner, Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
“Dankzij u resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. De MODINT creditmanagers hebben zelfs vorderingen van debiteuren uit Hongarije, Zuid-Afrika, Bahrein en India betaald weten te krijgen. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”
Gerd Müller-Thomkins, directeur, Deutsches Mode-Institut DMI GmbH
“Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met MODINT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super en snel. De samenwerking heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd. De juiste partij die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van MODINT.”
Lars Sandgaard, eigenaar, Sandgaard A/S
“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland. Sinds de samenwerking met MODINT, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk dossier en er bestaat een goede communicatie met onze debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen MODINT écht aanbevelen.”
Peter Van de Velde, accounting department, Vegotex International NV
“Sinds vorig jaar ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door Modint uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn echt hun sterke punten. Modint is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”
Laura Salamony - Di Lonardo, Debiteurbeheer, Popov Clothing B.V.

zorg voor zekerheid

Weten met wie je zaken doet. Wat betekent dat eigenlijk? Uw klant kennen betekent meer dan alleen weten hoe de winkel er uit ziet. Wat zit er achter de winkel? Is uw klant financieel gezond? Dat komt u te weten met onze informatie. Deze is tot op de minuut actueel.

Veilig zaken doe je met MODINT Credit & Finance.

KEN UW KLANT

Zorg dat u exact weet wie uw klant is. En hoe het hem of haar vergaat. Zeker zaken doen.

Doe direct een credit check

WERKELIJKE SITUATIE

Gaat het werkelijk wel zo goed met uw klant als dat ze zeggen?

Bekijk de signaleringslijst

BLIJF UP TO DATE

De situatie bij uw klant kan maar zo wijzigen. Zorg dat u op de hoogte bent.

Vraag een offerte aan

The world of credit management in fashion.

 

MODINT Credit & Finance

Join our exclusive community