workshop kredietverzekeren

Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn (en blijven) van de do’s en don’ts van uw polis kredietverzekering. MODINT Credit & Finance organiseert op woensdag 30 oktober 2019 de workshop kredietverzekering i.s.m. Euler Hermes en Modint Academy. U bent op 30 oktober van harte welkom bij deze workshop in Zeist.

Economische ontwikkelingen, retail onder druk en faillissementen
We zijn qua handel in een uitdagende periode aanbeland. We worstelen in de retail met een consument die het steeds meer laat afweten en winkels meer en meer links laat liggen. Los van verandering van koopgedrag en bestedingspatroon van de consument, speelt de internationale handel een grote rol. De van alle hoeken en gaten gestelde waarschuwingen maakt dat de consument meer pas op de plaats maakt. Groeikansen zit ‘m dus vooral in exportmogelijkheden. Maar nieuwe en soms ook onbekende markten brengen tegelijkertijd risico’s met zich mee. Een zeer turbulente tijd in de retailsector, met een groeiend aantal (grote) faillissementen maakt het nóg belangrijker dat u uw kredietverzekering op de juiste manier toepast.

Dagelijks gebruik van de MODINT Branchepolis
Tijdens deze bijeenkomst zullen wij tekst en uitleg geven over hoe om te gaan met uw polis kredietverzekering. Wij nemen met u de belangrijkste aspecten van de dagelijkse uitvoering van uw polis kredietverzekering door. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om de actualiteiten over kredietverzekeren en creditmanagement met elkaar te bespreken.

De gratis bijeenkomst zal starten om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de afsluitende borrel is er ook gelegenheid om met elkaar na te praten.

‘Opfriscursus’ en nieuwe MODINT Branchepolis gebruikers
Deze workshop is bedoeld voor (relatief) nieuwe verzekerden en nieuwe medewerk(st)ers bij bedrijven die een kredietverzekering hebben. Maar vanzelfsprekend bent u van harte welkom als u een ´opfriscursus´ wilt genieten.

Niet verzekerd? Ook u bent van harte welkom!
Tijdens deze meeting wordt namelijk niet alleen kredietverzekering behandeld, maar ook hoe u op de juiste wijze om moet gaan met uw klanten, risico’s, algemene voorwaarden en handelspapieren om uw rechtspositie in het handelsverkeer zo goed mogelijk te beschermen.

Wij zien u graag op woensdag 30 oktober aanstaande!

Programma

13.00 uur 13.15 uur Aanvang
13.15 uur 14.00 uur Uw MODINT Branchepolis
14.00 uur 14.30 uur De werking van uw MODINT Branchepolis | deel 1
14.30 uur 14.45 uur Pauze
14.45 uur 15.30 uur De werking van uw MODINT Branchepolis | deel 2
15.30 uur 16.00 uur Praktijk en ervaring
16.00 uur Napraten met een borrel

Meld u aan via info@modintcredit.com

Datum : 30 oktober 2019
Tijd : 13.00 – 16.00 uur
Locatie : Arnhemse Bovenweg 100, Zeist
Parkeren: voldoende parkeerruimte beschikbaar

Of gebruik dit formulier:

Ja, ik meld me aan voor de workshop kredietverzekering op 30 oktober aanstaande.

Naam (verplicht)
Bedrijfsnaam (verplicht)
Telefoon
E-mail (verplicht)
Ik neem de volgende collega('s) mee: