In het huidige economische klimaat, met alle veranderingen die corona met zich mee heeft gebracht, zal aankomende tijd duidelijk worden welke bedrijven weer zonder alle staatssteun op eigen benen kunnen staan en welke bedrijven in moeilijkheden komen.

Dat maakt een goede, juiste, toepassing van je polis kredietverzekering nóg belangrijker dan ooit. Daarom organiseren wij op dinsdag 2 november aanstaande in samenwerking met MODINT Academy en Euler Hermes een workshop kredietverzekeren bij Modint Ondernemersorganisatie in Zeist.

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij tekst en uitleg geven over hoe je het beste om kunt gaan met je polis kredietverzekering en hoe je deze in de dagelijkse praktijk op de juiste manier kunt toepassen. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om de actualiteiten over kredietverzekeren en creditmanagement met elkaar te bespreken. Mocht je nog geen kredietverzekering hebben maar wel interesse hier naar hebben, dan ben je ook van harte welkom.

De gratis bijeenkomst zal starten om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Tijdens de afsluitende borrel is er ook gelegenheid om met elkaar na te praten.

Let op: we kunnen maximaal 20 personen ontvangen. Meld je daarom snel aan om je van deelname te verzekeren. Om je aan te melden, stuur ons een e-mail (klik hier).

Wij zien je graag op dinsdag 2 november aanstaande!

 

Datum : 2 november 2021
Tijd : 13.30 – 15.30 uur
Locatie : Arnhemse Bovenweg 100, Zeist
Parkeren: voldoende parkeerruimte beschikbaar