Workshop kredietverzekeren op 2 juni

In het huidige economische klimaat, met alle veranderingen die corona met zich mee heeft gebracht, zal aankomende tijd duidelijk worden welke bedrijven weer zonder alle staatssteun op eigen benen kunnen staan en welke bedrijven in moeilijkheden komen.

Dat maakt een goede, juiste, toepassing van je polis kredietverzekering nóg belangrijker dan ooit. Daarom organiseren wij op donderdag 2 juni aanstaande in samenwerking met MODINT Academy en Allianz Trade (voorheen bekend onder de naam Euler Hermes) een workshop kredietverzekeren bij Modint Ondernemersorganisatie in Zeist.

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij tekst en uitleg geven over hoe je het beste om kunt gaan met je polis kredietverzekering en hoe je deze in de dagelijkse praktijk op de juiste manier kunt toepassen. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om de actualiteiten over kredietverzekeren en creditmanagement met elkaar te bespreken. Mocht je nog geen kredietverzekering hebben maar wel interesse hier naar hebben, dan ben je ook van harte welkom.

De gratis bijeenkomst zal starten om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de afsluitende borrel is er ook gelegenheid om met elkaar na te praten.

Aanmelden kan via onderstaande knop of mail ons naar: info@modintcredit.com.

Wij zien je graag op donderdag 2 juni aanstaande! 

Datum : 2 juni 2022
Tijd : 13.30 – 16.00 uur
Locatie : Arnhemse Bovenweg 100, Zeist
Parkeren: voldoende parkeerruimte beschikbaar

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living