Workshop kredietverzekeren op 14 november

Onze sector heeft het steeds zwaarder. Hoge inflatie, stijgende kosten, groei van schaarste, een ontregelde supply chain en teruglopende consumentenbestedingen. (Door)Verkopen zijn laag, verschillende (grote) retailers zijn al in de problemen gekomen. Dat maakt een goede, juiste, toepassing van je polis kredietverzekering nóg belangrijker dan ooit.

Op dinsdag 14 november aanstaande organiseren wij in samenwerking met Allianz Trade een workshop kredietverzekeren bij Modint Ondernemersorganisatie in Zeist om een goede toepassing van deze polis in de dagelijkse praktijk toe te lichten en te verbeteren. 

Deze workshop is inmiddels volgeboekt. Vanwege de grote interesse in deze workshop zullen we deze op 6 december herhalen.

We lichten de werking van de polis toe, nemen met elkaar door hoe je de polis in de praktijk toepast en we zullen tips en trucs geven. We zullen vervolgens het relatief nieuwe fenomeen ‘WHOA’, de Wet Homologatie Onderhands Akkoord, de revue laten passeren. Tenslotte komen ook actualiteiten aan bod.

Uiteraard is er voldoende ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en praktijksituaties te bespreken. Mocht je nog geen kredietverzekering hebben maar wel interesse hier naar hebben, dan ben je ook van harte welkom.

De gratis bijeenkomst zal starten om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de afsluitende borrel is er ook gelegenheid om met elkaar na te praten. Meld je aan en we zien je graag op 6 december aanstaande!

Voor aanmelden en meer info:  bel 088 5054700 of mail naar: info@modintcredit.com.

Datum : Woensdag 6 december 2023
Tijd : 13.00 – 16.00 uur
Locatie : Kantoor Modint, Arnhemse Bovenweg 100, Zeist

Actueel

Binnen anderhalve dag was de workshop kredietverzekeren op 14 november aanstaande in Zeist volgeboekt. Het onderwerp leeft in de huidige grillige economie als nooit tevoren en geeft aan dat ondernemers zich opmaken voor een moeilijke tijd voor hun klanten om aan betalingsverplichtingen te voldoen.

De workshop op 6 december is nu open voor aanmelding. Stuur ons een e-mail met jouw intentie voor deelname: info@modintcredit.com.

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: