Strategische partners

MODINT werkt samen met verschillende vooraanstaande organisaties. Dit zijn brancheorganisaties en organisaties waarmee gezamenlijk diensten worden aangeboden. Hieronder treft u een overzicht in alfabetische volgorde:

logo-aon 400x172

 

 

 

Aon Credit International Insurance Broker GmbH

Aon Credit International heeft zich sinds einde jaren ’70 beziggehouden met professioneel advies over en bemiddeling in kredietverzekering. Het is een dochteronderneming van Aon Corporation, met 59.000 werknemers wereldwijd. Dit maakt Aon Credit International toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 125 landen 500 locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hamburg.

Bezoek de website

 BVCM  

Bundesverband Credit Management e.V. (BvCM)

De BvCM is de Federatie van Credit Manager in Duitsland. Het vertegenwoordigt de belangen van haar leden en is een bekwame gids voor het beleid, de samenleving en de economie in Credit Management.

De vereniging heeft tot doel het belang en de voordelen van credit management voor het succes van het bedrijf te benadrukken en om de beroepsgroep te ontwikkelen tot een natuurlijk onderdeel van de Duitse economie.

Door het volgen van de Federation of European Credit Management Association (FECMA) van BvCM biedt haar leden de informatie en ervaring in een internationaal netwerk.

Bezoek de website

Dansk  

DANSK Mode og Textil (DM&T)

Dansk Mode & Textil (DM&T) is de brancheorganisatie voor mode en textielbedrijven in Denemarken. DM&T vertegenwoordigt 340 van de grootste en meest krachtige spelers in de Deense kledingindustrie.

Bezoek de website

 GermanFashion  

GermanFashion Modeverband Deutschland e.V.

GermanFashion Modeverband Deutschland e.V. vertegenwoordigt de Duitse mode industrie. GermanFashion staat haar lidbedrijven in alle industrie-specifieke kwesties bij, zij behartigt de belangen van haar leden naar wetgevers, overheidsinstanties, marktpartijen en andere organisaties.

Zij biedt de industrie een communicatieplatform omtrent alle actuele vraagstukken en informeert haar leden over actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor de mode-industrie en maakt daarbij gebruik van allerlei moderne communicatiemiddelen.

Bezoek de website

 logo-hachmeister partner  

Hachmeister + Partner GmbH & Co.KG (H+P)

H&P is een binnen de modebranche gespecialiseerde managementconsultant met focus op de strategie en processen van de verticale waardeketen. In combinatie met diepe branchekennis en unieke marketingdata heeft men de reputatie van expert op het gebied van ontwikkeling en inrichting van winkelconcepten.

Bezoek de website

 HDS logo 400x120  

Bundesverband Schuh- und Lederwaren-Industrie e.V. (HDS/L)

HDS, de brancheorganisatie van de Duitse schoenen en lederwaren industrie (Bundesverband der Schuh-und Lederwarenindustrie).

HDS vertegenwoordigt de productiebedrijven in de Duitse schoenen- en lederwarenindustrie en bevordert hun belangen aan de detailhandel, overheden en wetgevers.

Zij ondersteunt haar leden en geeft hen advies op het gebied van arbeidsrecht, politieke onderhandelingen, mode, pers en public relations, salespromotie en marketing, onderwijs en opleiding, deelname aan beurzen en nog veel meer.

HDS/L is een expertnetwerk en beschouwt zichzelf als een moderne dienstverlener, zij bundelt de vele individuele belangen van haar leden en vertegenwoordigt deze bij nationale en internationale instanties.

Bezoek de website

 WKO  

Wirtschaftskammer Österreich WKO.at

De Vereniging van textiel, kleding, schoeisel en lederwaren industrie is onderdeel van Wirtschaftskammer Österreich, de Oostenrijkse ministerie van Economische Zaken. De leden zijn alle bedrijven van de Oostenrijkse kleding- en textielindustrie en aanvullende branches verwante soorten, zoals de bed industrie of industriële wasserijen, stomerijen en chemisch verven.

Als lobbyist voor de kledingindustrie behartigt TBSL de belangen van de bij haar aangesloten ondernemingen, met en functioneert met name als gesprekspartner van overheden, kamers en de vakbonden, houdt de ontwikkeling van de economie bij en voert belangenbehartiging uit bij nationale en internationale organisaties.

Bezoek de website

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: