Nieuw internationaal B2B-platform voor de fashionbranche

NextCollections logo 180x162MODINT is een samenwerking aangegaan met NextCollections.com. NextCollections.com is een online platform dat mode-inkopers koppelt aan modemerken en vice versa. Mode-inkopers ontmoeten zo modemerken online. Fabrikanten, distributeurs of vertegenwoordigers presenteren hun nieuwste collecties aan retailers met als doel om meer verkooppunten te creëren.

Hippe labels presenteren hun NextCollections online
De meest populaire modemerken presenteren zich met hun nieuwste producten. U vindt informatie met eersteklas fashion presentaties, previews, video’s, showroom locaties, beurzen en de juiste contactpersonen. Ook krijgt u zelfs geautoriseerde B2B info zoals groothandelsprijzen, bestelinfo, lookbooks, sales support en sales kengetallen als doorverkoopcijfers, marges en kortingen.

NextCollections de vorbild 1000x475

 

Gratis lidmaatschap voor retailers
Met zo veel modemerken bij elkaar is NextCollections.com het perfecte platform voor modewinkels, online winkels, warenhuizen, schoenenwinkels en meer, om zich te oriënteren op de inkoop van volgend seizoen. Blijf op de hoogte, verkrijg veel informatie en raak geïnspireerd door een breed scala aan internationale labels op het gebied van kleding, sport- en schoeisel. 24/7, 365 dagen per jaar. En dat geheel gratis!

Toegang tot NexCollections.com
Retailers kunnen gratis toegang tot NextCollections.com krijgen. U kunt zich eenvoudigweg inschrijven op de site van NextCollections.com. Inschrijven is noodzakelijk om onze klanten (fabrikanten, distributeurs of agenten), auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten te beschermen voordat ze hun nieuwste collecties aan u presenteren. Na een check krijgt u op NextCollections.com toegang tot een breed scala aan modelabels.

Met een B2B fashionaccount krijgt u:

  • een krachtige en professionele online B2B presentatie
  • volledige collectie presentaties
  • top-notch virtuele showroom presentatie
  • volledige controle over uw inhoud
  • toegang tot uw inhoud 24/7 te wijzigen
  • de aandacht van duizenden retail inkopers

WhatToWearToday.com
NextCollections.de is een initiatief van NewNext Media, een partner van MODINT, die in het verleden ook succesvol de website WhatToWearToday.com gelanceerd heeft. Deze website biedt consumenten een overzicht van de allernieuwste modetrends en nieuwste collecties. De website telt maandelijks ongeveer 250.000 bezoekers.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met MODINT GmbH, Telefoon +49 (0) 28 21 99 77 973 of stuur ons een e-mail:  info@modintgmbh.de.

 

 

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: