Nederlandse markt betreden

Nederland is een van de belangrijkste handelspartners voor Duitsland. Niet verwonderlijk, als buurlanden. Maar toch zijn er verschillen. Daarnaast is het zeer belangrijk de nieuwe markt goed te kennen. Waar uw kansen liggen. En waar niet.

Marketing

   

Zoeken naar handelspartners

   

MODINT Retaildata © Databank

markt strategie

   

markt plan    markt niederlande

Marktgegevens (cijfers kledingverkopen per sector en retailkanaal, per kwartaal). Onderzoek op maat van uw behoeften en hoogwaardige informatie uit onze databank met een korte analyse van een marktspecialist, met inbegrip van beleidsvoorstellen en bronnen voor verder onderzoek.

 

Wij helpen u met gericht zoeken naar handelspartners door o.a. informatie uit onze database en andere bronnen. Daarnaast zullen wij u promoten in onze verschillende nieuwsbrieven, die periodiek worden verstuurd aan verschillende ledengroepen van onze organisatie.

 

Wij leveren u een tailor made selectiebestand uit MODINT Retaildata, die bestaat uit 40.000 Nederlandse retailers uit de mode, sportartikelen, schoenen en interieurbranche. Volledig afgestemd op uw behoeften, krijgt u een selectie van adressen uit de modeindustrie, groothandel, distributeurs en agenten in Nederland.

Wij bieden u:

check green   Marktinformatie en afnemersanalyse
check green   Maatwerk selectie van adressen uit onze Retaildata database
check green   Merkendistributie analyse
check green   Corporate Responsibility
check green   Arbeidsrecht naar Nederlands recht en wetgeving
    Contact

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: