MODINT-Voorwaarden

Het is cruciaal om voor of bij het afsluiten van koopovereenkomsten, de afspraken die daarop van toepassing zijn, vast te leggen in algemene voorwaarden. Deze voorwaarden, in aanvulling op kernafspraken als bijvoorbeeld de prijs, vormen een onderdeel van het totale pakket van verkoopafspraken. Goede algemene voorwaarden geven u bescherming en scheppen duidelijkheid voor alle partijen.

Heldere voorwaarden voor Nederland

   

Uw transacties in België en Luxemburg

   

Exportvoorwaarden

condition puzzle

   

condition bargain    condition welt

Als u zaken doet in Nederland, kunt u niet zonder de MODINT-Voorwaarden. In de mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche zijn de MODINT-Voorwaarden een begrip.

De MODINT-Voorwaarden genieten de breedst mogelijke acceptatie in de markt en bieden daardoor de beste basis voor zakendoen in de textiel- en kledingsector. De MODINT-Voorwaarden voorzien in de behoefte aan een evenwichtige verdeling van risico’s tussen leverancier en afnemer en bieden u als leverancier de nodige flexibiliteit.

 

Wanneer u zaken doet in België en Luxemburg, kunt u vertrouwen op de BeLux MODINT-Voorwaarden.

Deze voorwaarden zijn opgesteld op basis van de MODINT-Voorwaarden voor Nederland, maar volledig naar Belgisch recht.

 

Voor uw export is het goed om algemene voorwaarden te hanteren die gebaseerd zijn op wetgeving uit uw eigen land, maar met een internationaal karakter. Dit omdat de wettelijke regelingen of handelsgebruiken in diverse landen af kunnen wijken.

Wij adviseren daarom voor uw export de door MODINT ontwikkelde exportvoorwaarden te gebruiken. De buitenlandvoorwaarden zijn ontwikkeld in de talen Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans.

    Contact

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: