MODINT Ondernemersorganisatie

MODINT is de ondernemersorganisatie van fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren van kleding, modeaccessoires, tapijt en (interieur)textiel.

Bij MODINT zijn ongeveer 750 bedrijven aangesloten. Zij realiseren jaarlijks een gezamenlijke omzet van € 9 miljard in Nederland. Hiervan wordt ruim 50% geëxporteerd. De taak van MODINT is om samen met haar leden te zorgen voor een waardevolle toekomst.

MODINT’s Missie

   

MODINT voor haar leden

   

MODINT voor haar omgeving

MODINT flag 472x314

   

wolfgang frans 472x314    MODINT building 472x314

MODINT onderneemt en verbindt door mét haar leden een waardevolle toekomst te creëren via innovatieve en zichtbare belangenbehartiging en dienstverlening.

 

MODINT creëert visie op de branches en vertaalt deze voor haar leden. MODINT speelt in op de vraag van haar leden door op maat gemaakte dienstverlening, zowel collectief als individueel. MODINT stelt haar dienstverlening op maat samen vanuit verschillende kennisgebieden en voert deze planmatig uit wat een verbeterd rendement voor zowel leden als voor MODINT oplevert.

 

Samenwerking, co-creatie met de omgeving is mogelijk door gemeenschappelijke belangen helder te maken en continu in contact te zijn. MODINT is een zichtbare en benaderbare autoriteit in de branches. MODINT neemt duidelijke standpunten in en communiceert deze.

DNA

MODINT’s DNA

check green   MODINT kenmerkt zich door haar onovertreffelijke branche-expertise.
check green   MODINT is dé autoriteit in de branche waar MODINT in opereert.
check green   MODINT is zeer servicegericht, met een pro-actief accountmanagement houden wij zeer nauw contact met u. En doordat wij uw taal spreken, is communiceren een stuk eenvoudiger.
check green   MODINT is met haar activiteiten vooruitstrevend heeft innovatie hoog in het vaandel staan.
check green   Meer dan de helft van de omzet in de branche betreft export. MODINT is daarom met haar activiteiten vanzelfsprekend internationaal gericht.
    Contact

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: