Klantenreferentie

Succesvolle service en tevreden klanten zijn onze meest waardevolle bewijs van ons succesvol concept. Daarom willen we allen die geïnteresseerd zijn in onze samenwerking een blik laten werpen op de bandbreedte van onze activiteiten en successen.

Wij kunnen u vertellen hoe goed en effectief onze dienstverlening is, maar we laten liever onze klanten spreken: Leer hoe uw branchegenoten de dienstverlening van MODINT hebben ervaren.

logo-fuchs schmitt   “Het werkte vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van MODINT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de MODINT creditmanager meer dan overtuigd.”

Reinhold Milsch
Managing partner
Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG

 

logo-ricosta   “Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”

Ralph Rieker
Directeur
Ricosta Schuhfabriken GmbH

 

logo-DMI 200x125   “Dankzij u resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. De MODINT creditmanagers hebben niet alleen vorderingen van debiteuren uit Hongarije betaald weten te krijgen, maar ook uit Zuid-Afrika, Bahrein en zelfs India. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”

Gerd Müller-Thomkins
Directeur
Deutsches Mode-Institut DMI GmbH

 

logo-gozzip   “Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met MODINT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super, en we krijgen alle nodige informatie tijdig. De samenwerking heeft ons ook substantiële tijdsbesparing opgeleverd daar we nu slechts met één bedrijf en één aanspreekpunt contact hebben en de juiste partij in de arm hebben die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van MODINT.”

Lars Sandgaard
Eigenaar
Sandgaard A/S

 logo Vegotex 200x50

logos vegotex brands 200x139

  “De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland, zelfs met juridische bijstand. Sinds dat wij vanaf 2011 met MODINT zijn gaan samenwerken, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten.
We krijgen “real time” updates over elk schadedossier en er bestaat een goede communicatie met onze eigen debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie!
We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen MODINT echt aanbevelen aan alle geïnteresseerden.”

Peter Van de Velde
Accounting Department
Vegotex International

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: