Eerste branche bijeenkomst “Outfit” bij Seidensticker

logo-seidenstickererstes-branchentreffen-seidensticker BvCM logo 1772x827

Eerste branche bijeenkomst “outfit” bij Seidensticker.

In samenwerking met de Duitse Vereniging van Credit Management, BvCM, organiseren wij de eerste branche bijeenkomst met het onderwerp “Outfit”. Doel van deze bijeenkomst is dat we daarmee een werkgroep van creditmanagers uit de kleding, textiel en schoenen initiëren.

Wat we hiermee willen bereiken is dat er een directe uitwisseling tussen creditmanagers ontstaat waarbij zij van gedachten wisselen over de werkelijke, concrete problemen uit de praktijk.

Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om een goed overzicht van de specifieke wensen en eisen uit de branche te krijgen in relatie tot de klassieke instrumenten van het debiteurenbeheer, kredietverzekering en factoring.

De opening van het evenement zal worden gehouden op 2013/07/11 op kantoor van Seidensticker in Bielenfeld, waarvan de deelname we zouden heel graag aan u of de verantwoordelijke medewerker van uw bedrijf uit te nodigen. Deelname is uiteraard gratis.

Voor alle details, verwijzen wij u naar de bijgevoegde brief van de uitnodiging samen met BvCM programma. Wij verheugen ons op uw inzet.

 

Anmelden

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: