What’s new? De zomereditie van Modefabriek is volop in productie en het zou geen Modefabriek zijn zonder vernieuwing. Zo valt het Amsterdamse fashion trade event deze zomer voor het eerst op een maandag en dinsdag in plaats van zondag en maandag. Ook nieuw is OFF_SOUTH, de eendaagse get-together voor sport, urban, denim en new classics brands op een aparte locatie. En er is weer een heel nieuw ‘meer dan mode’-programma vol essentiële knowhow, trends, shopping, inspiratie én alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Modefabriek niet meer op zondag
Met de verschuiving in de agenda naar maandag en dinsdag reageert Modefabriek op meerdere signalen; niets zo veranderlijk als ons vakgebied! Volgend op de grote internationale trade fairs en door de wens uit de markt gaan we deze zomer dus voor het eerst op maandag en dinsdag knallen.

OFF_SOUTH alleen maandag
Ook met het nieuwe off site event OFF_SOUTH speelt Modefabriek in op actuele ontwikkelingen. Speciaal voor een ambitieuze nieuwe generatie brands en retailers heeft Modefabriek een aparte meet-up gecreëerd, met een heel eigen karakter en aangepaste tijden: van 11.30 tot 21.30, en alleen op maandag. OFF_SOUTH is gratis toegankelijk, en voor Modefabriek-bezoekers rijdt een gratis 5 min. shuttle tussen de RAI en Temp.

Out of the blue
The Strip met shops, trends en inspiratie die de verschillende hallen met elkaar verbindt, kleurt deze zomer ‘Yves Klein’ blauw. Van de ‘Blue Store’ tot de ‘Act Blue’ instagrammable wall, alles ziet blauw. De kleur die de blik verruimt en creativiteit stimuleert, maar dan met realiteitszin. Makes perfect sense!

Uiteraard is MODINT Credit & Finance ook aanwezig op de modefabriek. Meet & greet? Bel ons voor een kop koffie, Charrel van den Bovenkamp op +31 6 13523363 of Frans van der Hoorn op +31 6 22424376. Mailen naar info@modintcredit.com of een PB in LinkedIn / Facebook kan ook. Graag tot maandag 8 en dinsdag 9 juli!