Maak kennis met de kansrijke Zuid Duitse markt voor Nederlandse mode

MODINT GmbH biedt in samenwerking met het Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden München en de firma  Hachmeister+Partner een 2 daagse reis naar Zuid Duitsland aan: Tijdens deze 2 daagse reis komt u meer te weten over de kansrijke Zuid-Duitse markt voor Nederlandse mode. Tevens komt u in contact met een (nieuw) mode netwerk.

Donderdag 21 april ontvangst door Hachmeister+Partner, een in de mode branche gespecialiseerd onafhankelijk advies bureau met focus op strategie, proces en organisatie met daarbij een groot netwerk in de moderetail. Hachmeister H+P heeft al een aantal grotere NL- leveranciers geadviseerd op retailvlak in Duitsland, en uit dien hoofde een goede match-ervaring met de door hem geselecteerde retailers in München.  Eind van de middag is er een ontvangst met borrel plaatsvinden in de ambtswoning van Dhr. Vermeij, Nederlandse Consul-Generaal. Hier worden ook Duitse relaties uit het lokale mode netwerk voor uitgenodigd. Aansluitend gaan we gezamenlijk eten.

Vrijdag 22 april Retailtrip; bezoek en ontmoeting met enkele gerenommeerde mode retailers in de regio. We gaan met een relatief kleine groep Nederlandse mode ondernemers. U kunt eventueel ook samen met uw agent deelnemen. Kosten voor deelname is 750 euro. Dit bedrag is inclusief ontvangst, begeleiding, vervoer tijdens programma en borrel en diner donderdagavond. Reis en verblijf zijn voor eigen rekening. Voor vragen kunt u terecht bij Frans van der Hoorn mobiel +31 6 22424376 dan wel via vanderhoorn@modintgmbh.de.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Ja, ik ga mee naar München op 21 april a.s.