Heb jij ook te maken met niet betaalde facturen?

Maak jij je ook zorgen over het omzetverlies dat dit jouw bedrijf oplevert? En weet je niet hoe je dit op een goede manier op kunt lossen?

Niet betaalde facturen

Daar heeft iedere ondernemer vroeg of laat mee te maken. Ook wij. Als je niet op tijd ingrijpt kan dat ingrijpende financiële gevolgen hebben en zelfs leiden tot het faillissement van je bedrijf.

Daarnaast is het niet het leukste werk om afnemers na te moeten bellen of steeds weer herinneringen te sturen. Dan kun je je tijd wel beter besteden en dat begrijpen wij.

Peter van de Velde, Vegotex International
Peter van de Velde, Vegotex International
Lees verder
"Wij zijn blij met onze samenwerking en kunnen MODINT Credit & Finance echt aanbevelen aan alle geïnteresseerden.”

Wij kunnen helpen

Met onze kredietverzekering  heb je zekerheid omtrent omzetverlies. Dat geeft rust. Betaalt een klant niet, dan gaan wij aan de slag om jouw geld snel en met behoud van de klantrelatie, binnen te halen. Lukt dat niet, dan vergoeden wij de schade en keren wij zonder problemen aan jou uit.

Door een kredietverzekering af te sluiten, zorg je bovendien voor continuïteit van je bedrijf. Met onze kredietverzekering nemen wij jouw financiële zorgen uit handen en kun jij je weer richten op je onderneming. 

Kies voor een kredietverzekering van MODINT Credit & Finance

Meer betaalzekerheid?

Vraag vandaag nog een offerte voor onze kredietverzekering op.

Lid van verbond van credit
management bedrijven

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: