helderder zicht op uw branche

 

 

 

 

In het huidige economische klimaat wilt u als ondernemer kansen grijpen wanneer die zich voordoen. Maar juist in uw branche liggen handelsrisico’s vrijwel altijd op de loer. Wat is de impact van politieke of monetaire instabiliteit in het buitenland op uw orders? Hoe zit het met de aangegane financiële verplichtingen? En weet u eigenlijk wel exact met wie u zaken doet?

Een kredietverzekering geeft u het antwoord op deze en andere vragen. Op het gebied van kredietverzekeringen en werkkapitaalfinanciering werkt MODINT Credit & Finance samen met Xolv Financial Support, adviseurs die in oplossingen denken. MODINT C&F heeft samen met Euler Hermes een polis ontwikkeld die specifiek is toegesneden op úw branche. Want ook al is het nemen van risico’s inherent aan ondernemen, het beperken ervan is zeker zo belangrijk.

Een kredietverzekering doet meer
Uiteraard biedt een dergelijke verzekering u goede bescherming tegen handelsrisico’s. En heeft u toegang tot een wereldwijde database met essentiële informatie over uw mogelijke handelspartners. Maar het zorgt ook voor gunstiger voorwaarden bij het financieren van het benodigde werkkapitaal. Kortom, een kredietverzekering is niet alleen een must als u nieuwe kansen wilt grijpen, maar biedt u tegelijk aantoonbare financiële voordelen.

Kosteloze RisicoScan
Ook al is het ondernemersklimaat de laatste tijd verbeterd, risico’s zijn van alle tijden. In een uurtje vertellen de specialisten van Xolv en MODINT C&F u hoe u zich daar optimaal tegen kunt wapenen.