Onze sector heeft het steeds zwaarder. Hoge inflatie, stijgende kosten, groei van schaarste, een ontregelde supply chain en teruglopende consumentenbestedingen. (Door)Verkopen zijn laag, verschillende (grote) retailers zijn al in de problemen gekomen. V&D.nl, Peek & Cloppenburg Duitsland, Galeria Karstadt Kaufhof en Makro België en Kookaï zijn in herstructurering en er zullen naar verwachting meerdere winkel(keten)s en merken verder in de problemen komen.

De juiste manier om met een polis kredietverzekering om te gaan. 

Dat maakt een goede, juiste, toepassing van je polis kredietverzekering nóg belangrijker dan ooit. Op woensdag 10 mei aanstaande organiseren wij in samenwerking met Allianz Trade bij Modint Ondernemersorganisatie in Zeist een workshop kredietverzekeren om een goede toepassing van deze polis in de dagelijkse praktijk toe te lichten en te verbeteren.

Daarna zullen wij tekst en uitleg geven over hoe je het beste om kunt gaan met je polis kredietverzekering en hoe je deze in de dagelijkse praktijk op de juiste manier kunt toepassen. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om de actualiteiten over kredietverzekeren en creditmanagement met elkaar te bespreken. Mocht je nog geen kredietverzekering hebben maar wel interesse hier naar hebben, dan ben je ook van harte welkom.

De gratis bijeenkomst zal starten om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de afsluitende borrel is er ook gelegenheid om met elkaar na te praten.

Wij zien je graag op woensdag 10 mei aanstaande!

Aanmelden kan via onderstaande knop. Voor meer info bel 088 5054700 of mail naar: info@modintcredit.com.

Datum : Woensdag 10 mei 2023
Tijd : 13.00 – 16.00 uur
Locatie : Kantoor Modint, Arnhemse Bovenweg 100, Zeist

Creditmanagement voor de mode, sport, schoenen, textiel, home & living

Offerte aanvraag

    U wilt informatie over: