werking kredietverzekering       kosten       voordelen       uw bedrijfstype       speciale oplossingen

veilig zakendoen met MODINT Simplicity

zo eenvoudig werkt MODINT Simplicity

Wanbetaling en faillissement van klanten. 75% van de ondernemers in het MKB heeft ermee te maken. MODINT Simplicity beschermt u tegen dit risico. En met deze speciale kredietverzekering voor het MKB hoeft u uw huidige werkproces niet te veranderen. U bent namelijk altijd verzekerd van dekking.

MODINT Simplicity in het kort

Zakendoen zoals u gewend bent

U levert uw goederen of diensten gewoon zoals u gewend bent. Betaalt uw klant niet binnen de afgesproken betaaltermijn? Dan stuurt u een herinnering of belt u uw klant.

U draagt het incasso over

Lukt het niet om de betaling binnen te krijgen, draagt u de vordering ter incasso over aan MODINT Credit & Finance. Onze incassoafdeling probeert uw vordering dan alsnog te incasseren.

Wij keren u de schade uit

Als het ook MODINT Credit & Finance niet lukt om de vordering te incasseren stellen wij uw schade vast. U hoeft hiervoor niets te doen. Standaard ontvangt u bij MODINT Simplicity 60% van het factuurbedrag. Maar u hebt de optie om deze dekking per klant te verhogen naar 90%.

wat is voor u de beste oplossing?

Levert uw bedrijf aan zakelijke afnemers?

nee

Een kredietverzekering biedt dekking op leveringen aan bedrijven. Helaas kunnen wij u niet van dienst zijn.

ja

Levert uw bedrijf op rekening?

nee

Alleen wanneer er op rekening geleverd wordt ontstaat een betaalrisico. Helaas kunnen wij u niet van dienst zijn.

ja

Heeft u wel eens te maken met onbetaalde facturen?

nee

Ook al heeft u momenteel niet te maken met onbetaalde facturen, het kan u morgen overkomen. Daarom is het belangrijk om u hier tegen te beschermen.

ja

Vindt u gemak of maatwerk belangrijk in een kredietverzekeringsoplossing?

maatwerk

MODINT Branchepolis past bij u! Neem contact op met ons via sales@modintcredit.com of bel +31 88 5054700.

gemak

Is uw jaarlijkse omzet meer of minder dan 5 miljoen?

meer

MODINT Branchepolis past bij u! Neem contact op met ons via sales@modintcredit.com of bel +31 88 5054700.

minder

EH Simplicity past bij u!

Weten wat de kosten zijn of meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw naam
Bedrijfsnaam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Omzetklasse
Bericht

veelgestelde vragen

 

WAT IS EEN KREDIETVERZEKERING?

Een kredietverzekering is een verzekering die bescherming biedt tegen het risico dat een afnemer van geleverde goederen en diensten niet kan betalen doordat de afnemer failliet gaat of in surseance van betaling is geraakt. Een kredietverzekering bestaat uit drie basiselementen: bedrijfsinformatie, verzekering en incasso. De verzekering biedt u garantie van betaling. Wanneer uw klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook voor het incasso gezorgd.

 

WAAROM IS MODINT SIMPLICITY ANDERS?

Met MODINT Simplicity bieden we een product aan dat een stuk eenvoudiger is gemaakt doordat het gestandaardiseerd is. Waar u bij een traditionele kredietverzekering bijvoorbeeld een kredietlimiet moet aanvragen om een gedekte levering te kunnen doen, is dit bij MODINT Simplicity niet nodig. U heeft altijd dekking op uw zakelijke afnemers.

 

HOE HOOG IS DE DEKKING PER VORDERING BINNEN MODINT SIMPLICITY?

Standaard heeft u 60% dekking. Dit is optioneel te verhogen naar 90%, dit wordt het aanvragen van een Grade genoemd. Dit verhogen dient individueel per vordering te gebeuren en kan ook tot gevolg hebben dat er geen dekking meer is, bijvoorbeeld bij een insolvente debiteur. Dit is voor u een uitstekend moment om te heroverwegen of u met de debiteur nog zaken wilt doen.

 

MOETEN ER BIJ MODINT SIMPLICITY KREDIETLIMIETEN WORDEN AANGEVRAAGD?

Nee. Standaard is iedere vordering voor 60% gedekt. Alleen als u meer dekking wenst – tot maximaal 90% – dient u dit aan te vragen. Dit kan via het aanvragen van een Grade per individuele vordering. Indien de kredietwaardigheid het toelaat wordt de dekking verhoogd naar 90%.

 

MOET IK MIJN GEHELE OMZET VERZEKEREN MET MODINT SIMPLICITY?

Ja. U verzekert uw gehele omzet van zakelijke leveringen.