GEVEN UW DEBITEUREN U SLAPELOZE NACHTEN?

De MODINT Branchepolis zorgt dat uw succes ook uitbetaald.

OFFERTE OPVRAGEN

Zware concurrentie, seizoensvervaging en kritische klanten brengen financiële risico’s met zich mee. De fashion, sport, schoenen, beauty, textiel en home & living branche zijn dynamisch en veeleisend. Wij kennen deze branches als geen ander.

Samen met Euler Hermes analyseren wij het betalingsgedrag, de solvabiliteit en kwaliteit van bedrijfsvoering van uw klanten over de hele wereld.

De samenwerking tussen Euler Hermes en MODINT biedt een unieke en optimale mix van expertise en zekerheid van betaling.

Uw succes zeker stellen

Met de MODINT Branchepolis bereikt u het juiste evenwicht tussen commercieel belang en acceptabel financieel risico voor uw bedrijf. De continuïteit van uw onderneming en de winstbijdrage van gesloten transacties kunnen adequaat beschermd worden tegen debiteurenrisico’s.

Succesvol zakendoen zonder kleerscheuren dus.

OFFERTE OPVRAGEN

Informatie, verzekering en incasso

De MODINT Branchepolis bestaat uit drie basiselementen: bedrijfsinformatie, verzekering en incasso. Door juiste en actuele bedrijfsinformatie bent u in staat om de risico’s van uw klanten op de juiste manier in te schatten.

De verzekering biedt u garantie van betaling. Wanneer uw klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook het incasso verzorgd.

Uw juiste partner

Een uitgekiend branche creditmanagement concept draagt aanzienlijk bij aan beperking van verliezen.

Toch blijft het risico van wanbetaling door bijvoorbeeld surseance van betaling of faillissement bestaan. U kunt daarbij terugvallen op de kredietverzekering. De MODINT Branchepolis biedt dekking op maat.

  • Veilig en snel zaken doen in risicovolle landen
  • Hoog dekkingspercentage (tot 90 procent)
  • Lagere administratieve kosten

  • Aantrekkelijke premiekorting

  • Aanvullende dekking van kosten vóór uitlevering

  • Eenvoudig uit te breiden orderdekking

  • Lage tarieven kredietlimieten

  • Alle incassokosten zijn meeverzekerd

  • Altijd incasso door MODINT, ook bij disputen

Klanten over ons

Wij laten klanten graag over ons praten.

“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”
Ralph Rieker, Algemeen directeur, Ricosta Schuhfabriken GmbH
“Het werkte perfect vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van MODINT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de MODINT creditmanager meer dan overtuigd.”
Reinhold Milsch, managing partner, Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
“Dankzij u resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. De MODINT creditmanagers hebben zelfs vorderingen van debiteuren uit Hongarije, Zuid-Afrika, Bahrein en India betaald weten te krijgen. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”
Gerd Müller-Thomkins, directeur, Deutsches Mode-Institut DMI GmbH
“Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met MODINT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super en snel. De samenwerking heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd. De juiste partij die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van MODINT.”
Lars Sandgaard, eigenaar, Sandgaard A/S
“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland. Sinds de samenwerking met MODINT, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk dossier en er bestaat een goede communicatie met onze debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen MODINT écht aanbevelen.”
Peter Van de Velde, accounting department, Vegotex International NV
“Sinds vorig jaar ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door Modint uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn echt hun sterke punten. Modint is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”
Laura Salamony - Di Lonardo, Debiteurbeheer, Popov Clothing B.V.

The world of credit management in fashion.

 

MODINT Credit & Finance

Join our exclusive community