nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief #3 | maart 2021

Dit is een financieringsspecial met daarin ‘vormen van werkkapitaal financiering’, ‘is factoring geschikt voor jouw bedrijf?’ en info over kredietverzekeringen en credit checks.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #1 | januari 2021

Nieuwsbrief met een Covid-19 update en artikelen als: ‘modebedrijven dreigen om te vallen als dominostenen’ en ‘verlenging herverzekering door de Staat’. Daarnaast informatie over aanpassing van de tarieven en kredietverzekeringen.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #8 | december 2020
Nieuwsbrief over gezond de crisis door met creditmanagement, steunmaatregel kredietverzekeraars, outsourcing debiteurenbeheer, WHAO en artikelen over zakendoen in Duitsland.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #7 | september 2020
Nieuwsbrief over kredietverzekeringen en algemene- en leveringsvoorwaarden. Daarnaast berichten over ‘herstructurering’ en ‘zombieklanten’. Tenslotte een bericht van onze Duitse advocaat over ‘vrijstelling van de verplichting tot faillissementsaanvraag in Duitsland’.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #6 | juli 2020
Deze¬† nieuwsbrief is een financieringsspecial met o.a. informatie over werkkapitaalfinanciering en factoring. Daarnaast de berichten: ‘nauwelijks coronakrediet van banken voor kleine ondernemers’, ‘impact Corona op modebranche’ en het artikel ‘Die Zeitbombe tickt: Insolvenzwelle in Sicht’.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #5 | juni 2020
Een insolvency special over hulp bij een failliete klant, betekenis steunmaatregel kredietverzekeraars, uitstel van betaling en top 10 redenen om een kredietverzekering af te sluiten.

Nieuwsbrief openen