nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief #5 | september 2019
In nieuwsbrief #5 aandacht voor de ‘workshop kredietverzekeren’ en gebruik van eigendomsvoorbehoud bij een faillissement. Daarnaast de volgende artikelen: ‘totale schuld van schoenenketen Dungelmann loopt in de miljoenen’, ‘rechtszaak beginnen gaat minder geld kosten’ en ‘zichtbaarheid van belang voor omzet in de kledingbranche’. Tenslotte aandacht voor de mogelijkheden én risico’s in uw branche.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #4 | juli 2019
In deze nieuwsbrief de aankondiging van het nieuwe beursseizoen en ‘what’s new Modefabriek’. Daarnaast de volgende artikelen: ‘beslagvrije voet voor bankrekening’ en ‘aandachtspunten bij het annuleren van een order’. De aankondiging van het seminar ‘Insolvenzanfechtung’ en hoe MODINT Credit & Finance kan helpen met credit checks en het checken van Algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #3 | mei 2019
Nieuwsbrief 3 gaat in zijn geheel over insolventie. Met drie tips om problemen te voorkomen en 4 artikelen over insolventie: ‘insolventie ontwikkeling in 2019’ , ‘deze modebedrijven gingen failliet in de eerste vier maanden van 2019’ , ‘zeven redenen waarom winkels verdwijnen’ en ‘Nederlandse bedrijven betalen steeds slechter’.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #2 | maart 2019
In deze nieuwsbrief de volgende artikelen: “Kwart MKB zoekt externe financiering”, “Financiering nodig voor uw onderneming? Dit zijn een aantal mogelijkheden” en “Een business angel als investeerder”. Daarnaast een uitnodiging voor de tweede tweede Duits-Nederlandse pitching en hoe MODINT Credit & Finance kan helpen met credit checks, kredietverzekeringen, het checken van de Algemene voorwaarden en native speakers.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #1 | januari 2019
In deze eerste nieuwsbrief van 2019 aandacht voor het nieuwe beursseizoen en de indexering van de incassotarieven. Daarnaast de berichten: “hoe creditmanagement de cashflow kan  verbeteren”, “griffierechten 2019”, “deze modebedrijven gingen failliet in 2018” en “golf van faillissementen voor financiële EU-gigant Duitsland”.

Nieuwsbrief openen