nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief #4 | juni 2020
In deze Duitslandspecial aandacht voor exportland Duitsland met artikelen over ‘insolvenzanfechtung’, ‘COVID-19-Insolvenz Aussetzungsgesetz’, ‘uitstel van (deel)betaling in Duitsland tijdens de Corona-crisis’ en ‘wordt Corona als overmacht beschouwd?’.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #3 | april 2020
Deze nieuwsbrief gaat over Corona en kredieten, met info over de garantieregeling handelkredieten en liqiditeit en krediet. Daarnaast de volgende artikelen: ‘Branche-organisaties vragen om meer financiële ruimte’ en ‘Credit checks en kredietrapporten’.  Tevens aandacht voor de MODINT Coronavirus webmeetings, de KvK Coronaregelingen check en de Coronadesk van MODINT Credit & Finance.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #2 | februari 2020
Nieuwsbrief 2 gaat in zijn geheel over  het Coronavirus in de fashion, met de volgende artikelen: ‘Coronavirus: wees alert!’, Coronavirus zet modewereld op zijn kop’, ‘Gevolgen Coronavirus nog maanden voelbaar ‘ en aandacht voor de Coronadesk.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #1 | januari 2020
In deze engelstalige nieuwsbrief aandacht voor de komende fashion trade events in 2020, faillissementen van een antal bekende kledingketens en de volgende artikelen: “do a Credit Check”, “the number of bankruptcies in Germany continues to rise” en “Europe must prohibit free returns”.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #6 | november 2019
In deze laatste nieuwsbrief van 2019 aandacht voor het verbeteren van het creditmanagementproces. Daarnaast de berichten: ‘Welke rating krijgt uw bedrijf?’, ‘Rechter te duur voor kleine bedrijven’, ‘Modint Credit & Finance, modestad Arnhem en het IPKW’ en ‘Wat is uw eigendomsvoorbehoud bij (inter)nationale leveringen eigenlijk waard?’.

Nieuwsbrief openen