nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief #6 / november 2018
In deze zesde nieuwsbrief van 2018: aandacht voor de workshop kredietverzekeren en de verwachtingen van kredietverzekeraar Euler Hermes. Daarnaast de berichten: ‘krijg beter zicht op de mogelijkheden en risico’s in uw branche’, ‘MCF sponsort World Fashion Convention 2018’ en  ‘fantastische opbrengst golftoernooi’,

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #5 / september 2018
In deze nieuwsbrief de volgende artikelen: ‘samenwerking met VHNI’, ‘deurwaarders GGN keren kantoor de rug toe’, ‘omzet schoenenretailers rechtgetrokken in eerste halfjaar’, ‘betaalgedrag bedrijven verslechterd sinds aangescherpte wet’ en ‘aantal faillissementen in 2018 naar lager niveau, maar detailhandel stijgt’. Ook aandacht voor de samenwerking met CreditSafe in Duitsland en de MODINT branchepolis.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #4 / juli 2018
In deze nieuwsbrief de volgende artikelen: ‘steun in eerste kamer voor vernieuwde faillissementsprocedure’ en ‘netwerkviering NL NextFashion & textiles’. Daarnaast aandacht voor Insolvenzanfechtung, de CRDT-voorwaardencheck en het nieuwe privacybeleid van MODINT Credit & Finance.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #3 /mei 2018
In deze nieuwsbrief de volgende artikelen: ‘ruzie onder deurwaarders voor de rechter’, ‘bedrijven ziten te springen om duitssprekend personeel’, ‘nieuwe kansen voor ondernemers in moeilijkheden’ en ‘nota’s wereldwijd steeds langzamer betaald’ en een verslag van de ontbijtbijeenkomst over internationale handel in het aprilnummer van Arnhem Business.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #2 / maart 2018
In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende artikelen: ‘deurwaarders luiden de noodklok’, ‘aantal faillissementen detailhandel daalt het hardst’ en ‘ondernemers mode- en textielindustrie positief gestemd’. Tevens een eigen artikel over eigendomsvoorbehoud bij (inter)nationale leveringen.

Nieuwsbrief openen

Nieuwsbrief #1/januari 2018
In deze eerste nieuwsbrief van 2018 wordt de verhuizing naar het IPKW in Arnhem toegelicht en staan artikelen over het nieuwe beursseizoen 2018, opbloei non-food sector, het belang van getekende contracten/orders in Frankrijk en het risico op terugvordering door een curator.

Nieuwsbrief openen